Algemene kinesitherapie
Het behandelen van problemen in het bewegingsapparaat, het optimaliseren van de mogelijkheden van de patiënten en het leveren van preventieve zorg.
Inwendige kinesitherapie
Kinesitherapeutische revalidatie bij interne en chronische aandoeningen als: hart- en vaatziekten, longproblematieken, oncologie, fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom en metabole stoornissen (obesitas en diabetes).
Relaxatietherapie
De huidige maatschappij zorgt steeds vaker voor een overprikkeling van lichaam en geest door het huidige verwachtingspatroon van ‘sneller’ en ‘meer’. Voor velen is het niet vanzelfsprekend om rust te vinden. Via relaxatietherapie wordt er gestreefd naar een ontlading van tijdelijke overprikkeling, een systematisch bekomen van innerlijke rust en aanpak van de bron van de stress.
Taping
Ondersteuning van de therapie en sportactiviteiten door de beperking van mobiliteit om verdere weefselschade te voorkomen (niet elastische taping). Ondersteuning van het locomotorisch stelsel in het weerstaan van belastingen doormiddel van Dynamic Tape®. Het gebruik van deze tape is gericht op het regelen van de belasting op het bewegingsapparaat, aanpassen van bewegingspatronen en het ondersteunen van de functie van het spieren en gewrichten.